Ontzorgservice "Ik heb er gewoon geen zin in, het is zo'n saai werk."
Energie
Schadeverzekeringen
Internet, bellen & televisie

Hoe werkt het?

Je vaste contracten tijdig bijsturen is belangrijk. Het staat vaak hoog op het prioriteitenlijstje maar toch kom je er niet aan toe. CashWijzer neemt deze zorg graag voor je uit handen.
Wat stuur jij naar ons door of neem je mee?

Je energiecontract(en)

Je internet/bellen/tv factur(en)

De polisbladen van je verzekeringen

That's it! Jij hebt geen omkijken meer naar je vaste contracten en betaalt niet teveel. Wij willen dat jij meer tijd èn geld overhoudt zodat je zorgeloos kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Honderden mensen gingen je al voor.


Onze Ontzorgservice in 4 stappen:

1. Afspraak

Samen lopen we door al je contracten en verzekeringen.

2. Rapport

Wij gaan voor je vergelijken en maken een rapport.

3. Overstap

Jij hoeft niets te doen. Wij zullen alles voor je regelen.

4. Besparing

Geniet van de lagere lasten en betere voorwaarden.


Hoeveel kost het?

Het eerste gesprek kost niks en is vrijblijvend. Je betaalt de Ontzorgservice namelijk altijd uit de besparing die wij realiseren. In het eerste jaar delen wij samen de besparing; jij de helft, wij de helft. Stel wij besparen €800,- euro voor jou dan betaal je ons dus eenmalig €400,-. Besparen we niks? Dan betaal je ook niks!

Wat levert het op?

Je bespaart geld zonder dat je er zelf tijd aan kwijt bent. Je contracten en verzekeringen passen helemaal bij jouw situatie en de overstap wordt door ons geregeld. Heerlijk dat je dat eindelijk van je to-do-lijst kunt afstrepen!


Waarom kiezen voor CashWijzer?

Wij hebben zelf voor verzekeraars gewerkt en weten als geen ander hoeveel je soms te veel kan betalen. Veel mensen hebben producten die niet aansluiten bij hun persoonlijke situatie. Daarom zijn wij CashWijzer gestart; een initiatief om ervoor te zorgen dat jij als consument de juiste contracten en verzekeringen hebt, tegen een eerlijke prijs.

Wij geloven in...

Persoonlijk contact

Contracten en verzekeringen die precies bij jou passen

Contracten en verzekeringen voor een eerlijke prijs

Voorbeelden uit de praktijk Wat kan er zoal misgaan in contractenland?

Supersnel internet

We waren laatst bij een klant waarbij voorheen 3 pubers in huis woonden die net op kamers waren gegaan. Daarom stond het internetabonnement nog op 180MB. Heel handig met 3 kids die gamen en downloaden, maar zonde van het geld als je met z'n tweeën alleen af en toe Netflix kijkt. Wij pasten het pakket aan waardoor ze €250,- op jaarbasis bespaarden. Dit zonder over te stappen van leverancier of een dag zonder internet te zitten.

Dubbel bereikbaar, dubbel zo duur

We waren een tijd terug bij een vrouw die eigenlijk nooit keek naar wat er werd afgeschreven van haar rekening. We kwamen er toen achter dat ze twee telefoonaansluitingen had bij KPN en dus twee keer de volle mep betaalde. We stopten haar tweede aansluiting en ze kreeg zo'n € 300,- terug!

Gratis ipad wel écht gratis?

Een klant had een energiecontract bij Oxxio lopen. Dat had hij aangevraagd via een gratis iPad-actie. Deze actie heeft Oxxio veel nieuwe klanten opgeleverd. Wij rekenden eens uit hoeveel duurder het contract van Oxxio is ten opzichte van het goedkoopste alternatief. Bij Oxxio betaalde onze klant bijna €400,- op jaarbasis meer dan bij de nieuwe leverancier die wij vonden. Met een 3-jarig iPad-contract bij Oxxio betaal je in 3 jaar dus bijna €1200,- teveel voor je energie. Dat is een dure iPad!

Dure vakantie

Wat we veel zien is dat mensen een reisverzekering hebben met medische dekking. Dit is belangrijk als je naar een land gaat waar de zorgtarieven hoger liggen dan in Nederland of als de kans groot is dat je naar een privékliniek moet. De basisdekking van je zorgverzekering dekt namelijk alleen tót het Nederlandse tarief. Alle kosten boven het Nederlands tarief worden betaald uit je aanvullende zorgverzekering of uit de medische kostendekking van je reisverzekering.

Als je beide niet hebt afgesloten loop je een groot risico. Maar als je buitenlandse zorgkosten zowel in een reisverzekering als in je zorgverzekering gedekt zijn, betaal je dubbel. En dat is dan weer zonde van je geld.


Wat onze klanten over ons zeggen