Over Marieke

Daar waar onrecht is, is Marieke om het te bestrijden. Marieke is gedreven, een doorzetter en een wereldverbeteraar. Zoveel impact hebben op de markt dat de markt verandert en de kwaliteit van financiële producten omhoog gaat: dat is een impact waar ze zich wel in kan vinden. Met een enorme passie voor ondernemerschap en innovatie is geen uitdaging te groot. Problemen bestaan namelijk niet. Period.

Daarom Marieke

Het zal je niet snel gebeuren dat Marieke ergens is en je hebt het niet door. Marieke is altijd vrolijk en opgewekt. Mocht dat een keer niet zo zijn dan heeft ze gewoon honger. Als je een random fact wil horen dan ben je bij Marieke aan het juiste adres. Ze weet overal wel iets van af. Zoals plastic stoelen, atoomverbindingen, bleekselderij of de kenmerken van een virus. Ze heeft daarnaast alle nodige (wft) diploma's op het gebied van schadeverzekeringen en financiële dienstverlening om je het juiste advies te geven.

Marieke als ontzorger

Ze zag bij haar ouders hoeveel trouw zijn aan je leverancier of verzekeraar kost. Ze bespaarde daar ruim € 1100,- per jaar en de voorwaarden verbeterden ook nog eens. Marieke staat voor een transparante wereld. Betaal je ergens voor? Dan moet het duidelijk zijn wat je er voor terug krijgt en dat zonder kleine lettertjes! Voorwaarden vergelijken is saai maar wel ontzettend belangrijk. Marieke doet het graag voor je.